WESTON - GRIZZLY - 21/22 - FRIKJØRINGSKI

WESTON - GRIZZLY - 21/22 - FRIKJØRINGSKI
Brand: WESTON BACKCOUNTRY
6299 NOK
Kjøp nå

Weston er en mest kjent for sine snowboard, men de siste årene så de behovet for å bistå sine ski-glade venner med utstyr som gjenspeiler brettene deres. De har 2 modeller å vise til, og de har jaggu ordentlig peiling på hvordan man lager "dobbel-fjøl" også!

Grizzly er pudderskia som skapt for skogskjøring og åpne bowls. Skia har Paulowina-kjerne i kombinasjon med aluminium og en top-sheet av karbon. I kombinasjon med skiens dimensjoner gir dette en vanvittig pop og fantastisk egenskaper. Dett gjør også at skiparet i 186 veier inn rett under 4kg totalt. 

Skia er laget med en matt, lett ruglet top-sheet som gir brettet holdbarhet og er gunstig i forhold til lite akkumulasjon av snø.

Skien har en moderat rocker, både foran og bak, og en korrekt plassert taper. Dette gir en effektiv kant på 142cm i lengden 186cm - noe som gjør at Grizzlyen føles mindre enn en ski på 120mm skulle tilsi. Der Weston Summit er en mykere og leken ski, vil Grizzly føles en god del stivere, spesielt i tailen som er designet for å gi deg kontroll i dype landinger.  Det er også flere nivå av innsving igjennom skien for å også gi stabilitet når du søker fart og kraft. I 186cm har skien 27m foran, 20m på midten og 29m bak. Her vil du da, selv under lavere hastigheter, ha en responsiv ski som er lett å hive rundt snøtunge grantrær, samtidig som den tåler høy fart og aggressiv kjøring når du trenger det.

Weston Grizzly er del av “Backwoods Fellowship Collaboration”, et samarbeid mellom Weston, Smartwool og Zeal, hvor John Fellows har art-work og som forplikter Weston til å plante 10 trær for hvert par ski solgt ✌️

  • Terreng: Freeride, Powder
  • Ferdighetsnivå: Advanced
  • Profil: Rocker - Camber - Rocker
  • Flex: Medium 6/10
  • Graphic: John Fellows @jfellows56