WESTON - BACKWOODS CARBON - PLUM - SPLITBOARDPAKKE

WESTON - BACKWOODS CARBON - PLUM - SPLITBOARDPAKKE
Brand: WESTON BACKCOUNTRY
Size: 157CM - Plum Eterlou M (39 - 42),160 CM - Plum Eterlou M (39 - 42)
16290 NOK
Kjøp nå

Weston Backwoods Carbon fører den velkjente og versatile Backwoods inn i lettvekts-segmentet. Brettet har samme shape som sin eldre bror med samme navn, en fullblods directional pow-sentrert Camber-Rocker. Her har du bred nose og smal tail som løfter deg opp og over i førersetet på goddagene. Kjernen består blant annet av Paulowina-tre, et rasktvoksende treslag som er kjent for sin utbredelse innenfor instrument-konstruksjon og som del av kjerne i både lettvekts touring-ski og surfebrett. I tillegg består kjernen av aluminium - og selvsagt karbon - som øverste element i pressen. Denne kombinasjonen gir en lav vekt, men gir også en stiv nok konstruksjon til å holde kantgrep under harde og klumpete forhold.

Brettet har en svak camber som både gir deg grep i fellene på vei opp, men som også gjør at du har godt kantgrep nedover. 

Som med mange andre karbon-baserte brett vil vi være transparente og videreføre det faktum at når man optimaliserer for lett vekt, vil man måtte ofre langtids holdbarhet. Ønsker du et mer holdbart brett du bruker daglig anbefaler vi at du eventuelt vurderer den vanlige versjonen - Weston Backwoods.

  • Terreng: Freeride, Powder
  • Ferdighetsnivå: Advanced
  • Profil: Camber-Rocker
  • Form: Directional
  • Flex: Medium

Plum - Eterlou
Lett og solid splitboardbinding fra franske PLUM! Aluminium i flykvalitet. I kjøremodus klemmes brettet sammen, noe som bidrar til en stivere konstruksjon nedover. 

Union - Feller
Eksepsjonelt grep og gode gliegenskaper. Union sine splitboard-feller kan kuttes til å passe de fleste splitboard.  

OBS! Videoen tar for seg Backwoods Carbon 19/20.