UNION - TRILOGY 2019 - SNOWBOARD-BINDING - DAME

UNION - TRILOGY 2019 - SNOWBOARD-BINDING - DAME
Brand: UNION
Size: S (US 4-6.5/EUR 34-37)
2890 NOK
Kjøp nå

Union Trilogy er en heftig binding som dekker det meste av behov du måtte ha i fjellet. Den er like fin i linjene i backcountry'en som i olympiske slopestyle runs. Dette er bindingen selveste Jamie Anderson setter sin lit i når hun setter utfor. Det er en middels til stiv binding som presterer best i kombinasjon med en medium stiv fjøl. 

Terregn: All Mountain
Flex: Medium/Stiff
Stropper: Medium/Stiff
Kompabilitet: 4x2 og Channel (Ikke Burton 3-D)

UNION BINDING COMPANY
Union Binding Co. ble startet i 2005 av Martino Fumagalli og George Kleckner. Begge hadde jobbet med utvikling av bindinger for Drake/Northwave, og tok kunnskapen med seg derifra i oppstarten av Union. Med base i Seattle og tilknytning til miljøet rundt Coal og Capita var veien til den legendariske designeren Aaron Draplin kort, og han tok jobben med å utvikle deres visuelle profil.

Union Binding Co. eier sine egne produksjonfasiliteter, og produserer alle sine deler in-house. Og de har siden starten vært kompromissløse på å lage solide, langvarige produkter gjerne ved bruk av egenutviklede materialer og teknologier. Extruded Aluminium, Injected Magnesium, Machined Coring og Forged Carbon.

Som butikk ser vi dette kvalitetsfokuset i det minimale antallet reklamasjoner og de returnerende kundenes fornøyde tilbakemeldinger. For ikke å snakke om våre egne erfaringer, hele Revir-crewet har Union-bindinger på minst ett brett. Det samme har snowboardindustriens råeste team, bestående bl.a. legender som Travis Rice, Dannt Kass, Kevin Jones, Gigi Rüf, Torstein Horgmo, Bobby Meeks, Bryan Iguchi, Kazu Kokubo, Dan Brisse, Jess Kimura, Jamie Anderson, Scott Stevens, Dustin Craven ...og listen går videre og videre.