UNION – EXPLORER FC 2022 - SPLITBOARD-BINDING – SORT

UNION – EXPLORER FC 2022 - SPLITBOARD-BINDING – SORT
Brand: UNION
Size: M (US 8-10),L (US 10+)
6490 NOK
Kjøp nå

Mange brettkjører blir i dag trukket mot fjellet - naturlig nok. Det å ferdes i det fri og bestemme veien selv er noe alle og en hver kan sette pris på. Der steget over til splitboard-segmentet kan virke vel teknisk er det greit å ha alternativer til utstyret som brukes for å forsere høye tinder i Chamonix og renner i 45-55graders-klassen. Med Union Explorer ligger fokuset i enkelheten. Det er få bevegelige deler og bindingen presterer som en vanlig snowboard-binding på vei ned. Når det er sagt så er byggkvaliteten høy og mulighetene mange med denne på split-fjøla. 

Denne utgaven av Explorer i FC (Forged Carbon) har heel-cup i karbon. Det gjør at den er 70 gram lettere pr. binding enn vanlige Explorer. Ankelstroppen har også fått en stivere profil fra Exoframe 4.0 til 5.0.

Settet inkluderer: Mounting Hardware, Split Disk 2.0, Quiver Disk, Touring Bracket, Built-in Climbing Bar og Splitboard Strap.

Explorer FC inkluderer også skarejern i prisen!

Terreng: Freeride
Flex: Medium -> Stiff
Stropper: Stiff
Kompabilitet: Split
Vekt: 748g

UNION BINDING COMPANY
Union Binding Co. ble startet i 2005 av Martino Fumagalli og George Kleckner. Begge hadde jobbet med utvikling av bindinger for Drake/Northwave, og tok kunnskapen med seg derifra i oppstarten av Union. Med base i Seattle og tilknytning til miljøet rundt Coal og Capita var veien til den legendariske designeren Aaron Draplin kort, og han tok jobben med å utvikle deres visuelle profil.

Union Binding Co. eier sine egne produksjonfasiliteter, og produserer alle sine deler in-house. Og de har siden starten vært kompromissløse på å lage solide, langvarige produkter gjerne ved bruk av egenutviklede materialer og teknologier. Extruded Aluminium, Injected Magnesium, Machined Coring og Forged Carbon.

Som butikk ser vi dette kvalitetsfokuset i det minimale antallet reklamasjoner og de returnerende kundenes fornøyde tilbakemeldinger. For ikke å snakke om våre egne erfaringer, hele Revir-crewet har Union-bindinger på minst ett brett. Det samme har snowboardindustriens råeste team, bestående bl.a. legender som Travis Rice, Dannt Kass, Kevin Jones, Gigi Rüf, Torstein Horgmo, Bobby Meeks, Bryan Iguchi, Kazu Kokubo, Dan Brisse, Jess Kimura, Jamie Anderson, Scott Stevens, Dustin Craven ...og listen går videre og videre.