TROY LEE DESIGNS A2 MIPS SYKKELHJELM DECOY BLACK

TROY LEE DESIGNS A2 MIPS SYKKELHJELM DECOY BLACK
Brand: TROY LEE DESIGNS
Size: XL/2X
1462 NOK
Kjøp nå

Troy Lee Designs A2 - Kjøligere og raskere, men godt beskyttet!
Den banebrytende A2 er terrengsykkelsti hjelm fra Troy Lee Designs som oppfyller alle krav og forventninger. Det stilige skallet har ikke bare enorme luftinntak og avtrekksåpninger, men er også utstyrt med den aller beste støtbeskyttelsen. Fra spesielle visirskruer til det innovative MIPS hjernebeskyttelsessystemet til bransjens første EPP + EPS-liner med dobbel tetthet som beskytter mot både høy- og lavhastighetspåvirkninger, tar ikke denne hjelmen din sikkerhet lett. Med justerbare stropper og en komfortfôr av X-Static Pure Silver, bekjemper komforten beskyttelsen. Et justerbart retensjonssystem med tre posisjoner lar deg tilpasse passformen. Det kan også brukes til å bruke vernebriller. Det antimikrobielle, fukttransporterende materialet i det indre fôret garanterer deg en tørr, behagelig følelse i hjelmen selv i varmt vær. I tillegg, når det blir varmt, tillater de ekstra store innløps- og utløpsåpningene mer luft å strømme gjennom hjelmen og kjøler hodet merkbart.

InMolding
Inmolding refererer til en teknologi som brukes til å optimalisere hjelmens vekt, ventilasjon og stabilitet. Det ytre skallet er bundet til det støtabsorberende EPS-materialet under produksjonsprosessen for å danne en enkelt enhet.

MIPS (Multi-Directional Impact Protection System).
MIPS-fallsikringssystemet er et lag med lav friksjon under hjelmpolstringen som reduserer rotasjonskreftene som overføres til hjernen under en støt. Dette laget gjør at hodet kan bevege seg 10-15 mm i forhold til hjelmen i alle retninger under et fall, og omdirigere energier og krefter som ellers ville blitt overført til hjernen. MIPS-hjelmer er designet for å beskytte hjernen mot en vinklet støt fordi vinklede fall skaper rotasjonskrefter som overføres til hjernen og kan føre til hjerneskade. MIPS kan redusere både rotasjonsbevegelse og risikoen for hjerneskade.