TROY LEE DESIGNS A1 MIPS SYKKELHJELM (TRE FARGER)

TROY LEE DESIGNS A1 MIPS SYKKELHJELM (TRE FARGER)
Brand: TROY LEE DESIGNS
Color: SM,MD/LG,XL/2X
Size: CLASSIC WHITE,CLASSIC NAVY
1259 NOK
Kjøp nå

Troy Lee Designs A1 - Race Design All Mountain hjelm med MIPS hjernebeskyttelse. 
A1s forsterket hjelmskall i polykarbonat med innstøpt EPS-liner strekker seg over sidene og bak på hodet, og gir ideell beskyttelse i tilfelle et fall. MIPS-beskyttelsessystemet reduserer rotasjonskrefter til hodet ved støt. Det justerbare visiret holdes og reguleres av anodiserte aluminiumsskruer. Et justerbart støttesystem med tre posisjoner lar deg justere hjelmen etter din individuelle passform. Bruk av briller kan også tas i betraktning med dette. Fôret i ett stykke er avtakbart og vaskbart. Det antimikrobielle, fukttransporterende materialet garanterer deg en tørr, behagelig følelse i hjelmen, selv i varmt vær. I tillegg, når varmen er på, tillater 8 innløp og 8 utløpsåpninger luft å strømme gjennom hjelmen og avkjøler hodet merkbart.

InMolding
Inmolding er en teknologi for å optimalisere hjelmens vekt, ventilasjon og stabilitet. Det ytre skallet er bundet til det støtabsorberende EPS-materialet under produksjonsprosessen.

MIPS (Multi-Directional Impact Protection System)
MIPS-fallbeskyttelsessystemet er et lag med lav friksjon under hjelmpolstringen som reduserer rotasjonskreftene som overføres til hjernen i en støt. Dette laget lar hodet bevege seg 10-15 mm i forhold til hjelmen i alle retninger under et fall og omdirigere energier og krefter som ellers ville blitt overført til hjernen. MIPS-hjelmer er designet for å beskytte hjernen mot en vinklet støt fordi vinklede fall skaper rotasjonskrefter som overføres til hjernen og kan føre til hjerneskade. MIPS kan redusere både rotasjonsbevegelse og risikoen for hjerneskade.