SUNSKI - YUBA - TORTOISE OCEAN

SUNSKI - YUBA - TORTOISE OCEAN
Brand: SUNSKI
799 NOK
Kjøp nå

Modellen Yuba fra Sunski er en klassiker og bestselger gjennom flere år. Her har du freshe solbriller til et hvert eventyr og lange dager i sommersola. Polariserte glass kommer selvsagt som standard og byggekvaliteten er høy. Faktisk så høy at Sunski har livstidsgaranti ved normal bruk og erstattes eller repareres kostnadsfritt.

Yuba har en relativ liten innfatning med unisex utforming.

SUNSKI
Amerikaneren Tom Stewart finner et par kule, åttitalls solbriller på en surfetur til Australia. Sammen med kompisen Michael, som han driver en mislykket taco-business sammen med, starter han Sunski der de utvikler fornuftig prisede solbriller av høy kvalitet, inspirert av åttitallsbrillene han fant i Australia.

TOPP KVALITET, FORNUFTIG PRIS OG BRA FOR MILJØET
Polariserte linser, lette rammer, med livstidsgaranti. Sunski har funnet den optimale balansen mellom funksjonalitet ute i naturen og form som også funker i byen. Dette har de oppnådd, bl.a. under ledelse av norske Sindre Mathisen Klepp, som er Sunskis design director. Modellene lages nå i resirkulert plast, og Sunski er også medlem i organisasjonen 1% For the Planet. Emballasjen og esken med brillene kommer uten plast.

Vekt: 18.3 gram
Glass: Ocean Fade: Fade, Blue tint, 11% VLT, Base 4 curve