SUNSKI - MAKANI - BLONDE TORTOISE AQUA

SUNSKI - MAKANI - BLONDE TORTOISE AQUA
Brand: SUNSKI
799 NOK
Kjøp nå

Makani Tortoise Aqua er en mediumstørrelse modell fra Sunski med rund ramme "cat-eye-style". Blå reflekterende glass. Polariserte glass kommer selvsagt som standard og byggekvaliteten er høy. Faktisk så høy at Sunski har livstidsgaranti ved normal bruk og erstattes eller repareres kostnadsfritt.

SUNSKI
Amerikaneren Tom Stewart finner et par kule, åttitalls solbriller på en surfetur til Australia. Sammen med kompisen Michael, som han driver en mislykket taco-business sammen med, starter han Sunski der de utvikler fornuftig prisede solbriller av høy kvalitet, inspirert av åttitallsbrillene han fant i Australia.

TOPP KVALITET, FORNUFTIG PRIS OG BRA FOR MILJØET
Polariserte linser, lette rammer, med livstidsgaranti. Sunski har funnet den optimale balansen mellom funksjonalitet ute i naturen og form som også funker i byen. Dette har de oppnådd, bl.a. under ledelse av norske Sindre Mathisen Klepp, som er Sunskis design director. Modellene lages nå i resirkulert plast, og Sunski er også medlem i organisasjonen 1% For the Planet. Emballasjen og esken med brillene kommer uten plast.

Vekt: 18.5 gram
Glass: Emerald: Mirror, Slate tint, 15% VLT, Base 4 curve
Total bredde: 139mm
Bredde nesebru: 22mm
Linse bredde: 49mm