ORTOVOX - RESCUE SET DIRACT VOICE - SKREDPAKKE

ORTOVOX - RESCUE SET DIRACT VOICE - SKREDPAKKE
Brand: ORTOVOX
3990 NOK
Kjøp nå

Ortovox Diract Voice Skredpakke - det eneste utstyret du håper du aldri får bruk for!

Settet inneholder pålitelig utstyr du trenger for å ferdes tryggere i fjellet. Pakken inkluderer robust spade og søkestang, samt Ortovox sin nyeste sender/mottaker Diract Voice. Den er basert på Ortovox's tidligere teknologi, men har ligget lengde som betaversjon for at den skulle bli ferdig optimalisert.

Nå er den her og nytt av året er da at du nå blir guidet av stemmenavigasjon. Det gjør at du nå kan holde blikket hevet på utkikk etter spor av de som har blitt tatt av skred. S/M'en fungerer fortsatt på vanlig måte med display, som på konvensjonelle søkere, men stemme-guidingen vil kunne få deg på rett kurs når stressnivået er på sitt høyeste og de enkleste ting blir vanskelig. 

Systemet er super-intuitivt og enkelt å bruke - akkurat slik en skredteknologi bør være. Dessuten er enheten nå oppgradert med moderne oppladbare batterier som er designet for å levere lang driftstid selv under brutale, kalde forhold. 

Ønsker du full oversikt over spesifikasjoner og funksjonalitet kan du lese mer på Ortovox sine nettsider her!

Settet inneholder:

  • Ortovox Diract Voice 
  • Sele for feste på kropp under bruk.
  • Ortovox Beast Classic - Spade
  • Ortovox Alu 240 - Søkestand

Total vekt for utstyret er 1245g

Ved kjøp av brettpakke med minimum brett og binding, slår vi av 15% av prisen. Vi ønsker at våre venner skal være trygge på tur!