LUNDHAGS GNAUR 90 RL – TURSEKK

LUNDHAGS GNAUR 90 RL – TURSEKK
Brand: LUNDHAGS
4200 NOK
Kjøp nå

 

GNAUR 90 RL

Den største og mest avanserte ryggsekken fra Lundhags, med holdbarhet og komfort for lengre fotturer og utflukter. Gnaur er stabil nok til å håndtere tunge last og være komfortabel samtidig. Perfekt for dem som vil slippe å velge mellom ekspedisjoner i fjellet og utflukter med familien.

Gnaur er laget av Lundhags robuste PolyCotton-materiale, og gjenspeiler filosofien vår om å lage ryggsekker som tåler enda mer. Alle deler av fjæringssystemet kan repareres og erstattes. Robuste hasper og spenner i aluminium, et slitesterkt bærehåndtak og regntrekk med festekroker er noen av Gnaurs imponerende og praktiske detaljer.

Gnaur har en ekstremt solid rammekonstruksjon som håndterer selv de tyngste last. Den eksterne, homogene rammen sikrer maksimal vridningsstivhet. To v-formede aluminiumsstag støtter ryggen ytterligere. Sekken kommer i én størrelse – normal lang («RL»).

En ryggsekk som håndterer absolutt alle tenkelige forhold, også når den roligste turen plutselig blir en krevende utfordring. Med sin store slitestyrke og enkle funksjoner vil Gnaur være en trofast følgesvenn i lang tid.

HØYDEPUNKTER

  • Slitesterk LPC ripstop 231 g/m2, resirkulert materiale/økologisk bomull.
  • Stiv og vridningsstabil aluminiumsramme og stag.
  • Justerbart bæresystem i størrelse RL (Normal-Lang: 52-46 cm).
  • Rommer 90 liter