HÖFATS – CUBE RUST – BÅLKASSE

HÖFATS – CUBE RUST – BÅLKASSE
Brand: HÖFATS
3190 NOK
Kjøp nå

Cube fra tyske Höfats i kortenstål; kuleste og smarteste bålkassen på markedet?

Alle elsker atmosfæren av åpen ild – men hvordan slukker man den raskt, uten askevannsøl, vind og gnister på avveie? Cube snur du ganske enkelt på hodet – selve bålkurven som henger fast oppi er alltid i balanse på grunn av tyngdekraften – og ilden kveles effektivt og du kan enkelt tømme den for aske når alt har kjølt seg ned. Se slutten på videoen lengre ned! Hvis det ikke brenner i bålkurven, kan den brukes som en krakk eller bord til noen kalde.

Cube rust er det visuelle alternativet til den svarte Cube (kan bestilles). Rust-modellen er funksjonsmessig lik men har et unikt særpreg og leveres med ferdig geniun rustoverflate. Cortenstål blir ofte brukt i bygningsbransjen og er, i motsetning til vanlig stål, et type stål som lager sitt eget stabile rustlag som regelmessig regenerer seg selv og beskytter mot erosjon. Materialet kortenstål eldes med stil og bålpannen får en rustikk patina over tid. Og forresten, cortenstål er 100% gjenvinnbart.

Höfats er et nytt spennende merke på Revir fra sommeren 2021 og leverer kvalitetsprodukter i funksjonelle, spennende og utradisjonelle design..men det beste av alt; de bryr seg like mye om ild og bål som oss!

Denne bålkassen er varmt anbefalt av folka i det anerkjente nettmagasinet Harvest.

Cube er ikke bare en visuelt flott kasse du kan lage bål oppi - den kan pimpes til å bli en grill. Om det er grilling på analogt vis som er hovedfokus er det denne du skal ha som tilleggsprodukt:

HÖFATS – CUBE GRILLRIST

Om du er gira på å bruke Cube som bord eller krakk eller bare vil ha noe som gjør bålkassa om til en showpiece når den ikke er fyra opp skal du ha denne:

HÖFATS – CUBE BRETT

Dimensjon: 47 x 47 x 52cm.

Vekt: 17 kg.

Ps 1: Ikke ha på deg hvit brudekjole når du løfter eller flytter denne..da kan du få rustfarge på sløret.

Ps 2: Cube finnes også i svart med matt pulverlakk - den kan vi bestille så ta kontakt om du heller vil ha den!