Helsport Reinsfjell Superlight 3 blue

Helsport Reinsfjell Superlight 3 blue
Brand: Helsport
11500 NOK
Kjøp nå

Helsport Reinsfjell Superlight 3 blueReinsfjell SuperLight er et frittstående kuppeltelt med to innganger og to bagasjerom. Med to innganger og to fortelt er det fleksibelt og komfortabelt på tur. Det er ideelt å bruke et fortelt til bagasje og et til matlaging. Teltet er designet med forbøyde segmenter i stengene for å gjøre veggene brattere, noe som gir økt komfort og rom inne i teltet.Fire ventiler på ytterteltet og to store nettingpaneler på innerteltet sikrer svært god ventilasjon og minimerer kondens. Du kan på varme sommerdager ha teltet helt ”åpent”, men allikevel være godt beskyttet mot innsekter.Alle teltets detaljer er designet med tanke på å kombinere funksjon og veldig lav vekt. Dette gjelder ikke bare tekstilene, men også barduner, stangkopper, stenger og ventiler, som alle er med på å redusere den totale vekten til det minimale. Reinsfjell SuperLight er den perfekte blanding av ekstremt lav vekt og høy komfort.Lette stoffer, komponenter og løsninger Innerteltstoff med god pusteevne og myggnetting gir god lufting Enkelt oppsett med fargekodede stenger/ stangkanaler og egnutviklet stangkopp Unikt innvendig stangkanalsystem som også gir bedre vindstabilitet samt mindre vibrasjon/støy i vind Helsport AirFlow II® ventilasjon sikrer mer frisk luft, bedre sovekvalitet og økt luftsirkulasjon som gir mindre kondens Lommer i innertelt for enkel organisering To innganger med fortelt Type telt: KuppelteltPersoner: 3Mål pakket: 19 x 40 cmVekt telt: 2,44 kg inkl. pluggerVekt plugger: 0,14 kg | 16 stk.Stanglengde: 2x347 + 1x410 cmTilbehør: Rep Kit (40 g) Innhold: stofflapper, nål og tråd, reparasjonshylse og ekstra stangleddInnganger: 2Bagasjerom: 2Stenger: DAC Featherlight NSLTM (36 cm segmenter)Stoff yttertelt: Helsport Rainguard® Superlight, 2000 mmStoff innertelt: Helsport Airflow SuperlightStoff bunn: Helsport Rainguard® Pro, 3000 mmHelsport Rainguard® Superlight:
I SuperLight-teltene benyttes en polyamid med microripstop. Denne duken er vevd av en meget tynn (15D) tråd som gir en superlett teltduk. Den er i tillegg belagt på beggesider med silikon som gjør stoffet meget rive- og slitesterkt, samtidig som det har en vannsøyle på 2000 mm.Helsport Airflow Superlight:Dette stoffet har meget god pusteevne, som er viktig for å minimere kondens. Det er i tillegg impregnert for å holde ute eventuell kondens som kan dryppe fra ytterteltduken.Helsport Rainguard® Pro:
I de øvrige PRO- og X-TREM-teltene har vi utviklet et solid ytterteltstoff. Det har 8 ganger større slite- og rivestyrke enn vanlige teltstoffer og er vevd av neste type garn, belagt på begge sider med silikon. Naturligvis har også dette stoffet god motstandsdyktighet mot UV(solstråling)og stabilitet i stoffet i forhold til vekslinger i vær- og temperaturforhold. Vannsøylen er på minimum 3000 mm. Dette stoffet benyttes også i bunnen til SuperLight-teltene.