FIREPOT – ENGELSK FROKOST – TØRKET TURMAT

FIREPOT – ENGELSK FROKOST – TØRKET TURMAT
Brand: FIREPOT
Size: STANDARD (135GRAM/ 510KCAL)
110 NOK
Kjøp nå

En god og mettende frokost med svinekjøtt, tre forskjellige typer soyabønner og bakte poteter blandet i deilig tomatsaus.


Frokostklubben - opp å stå!
En frokost det er verdt å stå opp til – med magert svinekjøtt, tre forskjellige typer bønner og crispy poteter blandet sammen med kraftig tomatsaus. Retten har tilsatt frokosten Tabasco og en spennende frisk ingefær-miks. «Engelsk frokost» er en frokost som virkelig varmer, og gir deg en grunn til å stå opp!

Firepot er en relativt ny type turmat på markedet i Norge som utfordrer de merkene som tidligere har hatt "monopol" på posematmarkedet. Her ser du virkelig hva du spiser ettersom maten er varmluftstørket komponent for komponent og deretter blandet i motsetning til mye annet som er blandet sammen først, ofte knust, og deretter frysetørket. Ved varmluftstørking bevares farger, tekstur og lukt mye bedre noe som gjør at Firepot appellerer mye mer til syns-,lukt- og smakssansene. Maten føles mer ekte. Firepot bruker urter og krydder for å heve smak i motsetning til annen posemat med mye med salt og tilsetningsstoffer. Det står "hjemmelaget" på posene og dette er en sannhet med modifikasjoner men vi tør påstå at man ikke får det nærmere hjemmelaget i kommersiell posemat-sammenheng!

- Vekt: 135 g (Standard) / 200 g (Ekstra stor)
- Kalorier: 510 kcal (Standard) / 710 kcal (Ekstra stor)
- Vannbehov ved tilbereding: 350 ml (Standard) / 500 ml (Ekstra stor)

Ingredienser: Svinekjøtt (19,30%), bønner (haricot, borlotti, adzuki), potet, løk, tomat ketchup (tomatoes, edikk, sukker, salt, krydder, stangselleri), sort sirup, tomatpurre, hvitløk, Tabasco (edikk, rød pepper, salt), ingefær, rapsolje, sennepspulver, salt, pepper.

- Allergener: stangselleri, sennep